Barcelona Transportes App Consulta el tiempo de llegada
Descargar

Get it on Google Play

Get it on Apps store

El metro funcionarà 67 hores sense interrupció durant el cap de setmana i la revetlla de Sant Joan

upload/sant_joan_ajuntament_0.jpg

El servei anirà des de les 5 de la matinada de dissabte, 22 de juny, fins a les 12 de la nit de dilluns 24 i hi haurà un reforç del servei durant la revetlla amb 12 trens més del que és habitual.

Com cada any per la revetlla de Sant Joan, el pròxim diumenge, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de dissabte, 22 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 24, de manera que el metro funcionarà de forma continuada durant 67 hores.

Per la revetlla de Sant Joan es genera una mobilitat nocturna elevada a la ciutat de Barcelona i a la seva àrea metropolitana, a la qual TMB respondrà incrementant amb 12 trens més l’oferta habitual de servei entre les 21h i les 5h de la matinada. Aquest augment del nombre de trens en circulació serà especialment significatiu a la línia 4, on el reforç s’allargarà fins a les 8h del matí del dilluns 24 en previsió d’una major afluència d’usuaris de metro a la zona de platges.

A més, hi haurà un desplegament especial de personal en les estacions més properes al front marítim: Barceloneta, Ciutadella I Vila Olímpica, Bogatell i Llacuna. El reforç serà de personal d’atenció, neteja i seguretat.

Així, amb vuit línies de metro i 159 estacions obertes ininterrompudament, TMB contribueix a una mobilitat sostenible i segura amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments de la ciutadania.

Per a més informació es pot consultar la secció avisos de servei del web de TMB.