Barcelona Transportes App Consulta el tiempo de llegada
Descargar

Get it on Google Play

Get it on Apps store

Més anys i més zones amb la nova T-jove a partir del 15 de març

tmb/t-jove_no_cartro.jpeg

Passarà a ser per a menors de 30 anys i tindrà un preu únic de 40 euros a les sis corones del sistema tarifari de l’ATM de Barcelona

A partir del 15 de març, tal i com va anunciar recentment el conseller de Territori, Juli Fernández, el títol de transport T-jove amplia 5 anys la seva validesa passant a ser per a menors de 30 anys (fins ara era per a menors de 25). A aquesta ampliació d’edat d’ús cal sumar una unificació de preu: **la T-jove tindrà un únic preu, 40 euros, i permetrà desplaçar-se il-limitadament durant 3 mesos en tots els serveis integrats a l’àmbit de les 6 corones dels sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona. **Actualment se li aplica un descompte del 50% sobre el preu nominal (80 euros, equivalent al preu anterior de la T-jove d’una zona).

Als títols T-jove per a famílies monoparentals i famílies nombroses els serà igualment d’aplicació aquesta novetat. Per tant, els preus únics per a viatjar per les 6 corones, IVA inclòs, queden així: T-jove 40 €, T-jove FM/FN general 32 € i T-jove FM/FN especial 20 €.

Exclusivament en suport T-mobilitat

Recentment també es va conèixer que la T-jove s’oferirà exclusivament en suport T-mobilitat, a partir del 15 de març. Per tant, totes les persones usuàries de la nova T-jove hauran de fer-ho en aquest sistema contacless bé amb targeta personalitzada o bé amb l’aplicació mòbil que permet validar amb dispositius amb sistema Android i NFC.

Per donar-se d’alta telemàticament estan les plataformes de TMB i T-mobilitat entre d’altres. En el cas de sol-licitar un suport targeta es rebrà al domicili que s’indiqui. En el cas d’optar per la validació amb un mòbil Android amb NFC la disponibilitat del títol serà immediata.

Font: TMB